Pure voeding

Pure voeding
Schijf van Vijf

De meeste mensen zijn opgegroeid met de Schijf van Vijf. Ook vanuit de opleiding was dit mijn leidraad. Toch heb ik ondertussen geleerd dat de schijf van vijf veel goede kanten heeft, maar niet zaligmakend is.

Het belangrijkste principe hiervan is om te kijken naar de juiste balans in je voeding.

 

Waar wordt je blij van?

Het belangrijkste van eten is voeding eten waar je blij van wordt. Niet alleen maar chocolade natuurlijk, maar voeding waar je lichaam wat mee kan. Eten dat voedt en niet alleen maar vult.

Belangrijk is om te kijken naar pure voeding.

In ons dagelijkse leven willen we altijd snel en makkelijk. Juist bij dit gemaksvoedsel is het meer vullen dan voeden.

In voorbewerkt voedsel zit veel zetmeel, E-nummers en suikers. Dit zijn de grote dik makers. Bij pure voeding is niets toegevoegd. Pure voeding hoeft niet biologisch te zijn, maar het gaat om voedsel waaraan je nog kunt zien waar het vandaan komt.

Ik geloof in een voedingspatroon dat dicht bij jezelf ligt. Samen bekijken we stap voor stap jouw eetpatroon. De meeste mensen krijgen veel te weinig goede voedingsstoffen binnen. Als je begint met de gezonde voeding toe te voegen, gaat minderen van de minder gezonde voeding daarna als vanzelf. Je lichaam reageert direct op gezonde voeding met als resultaat:

 Je leven in balans

Rainbow je leven in balans

 

logo schijf van vijf

 

Het belangrijkste zijn natuurlijk jouw wensen.
Het gaat om voeding die bij jou past.

 

 

 

Comments are closed