Coaching

Coaching

In gesprek

Als je altijd linksaf gaat en je komt steeds bij dezelfde doodlopende straat uit, is het misschien logischer om volgende keer rechtsaf te gaan. Toch blijven we in eerste instantie altijd linksaf gaan. Dat hebben we tenslotte altijd zo gedaan. Totdat we ons daarvan bewust worden en gaan zien dat er meer opties zijn dan linksaf gaan.

 

Door samen in gesprek te gaan kijken we naar patronen in jouw leven. Door deze patronen te leren herkennen is het makkelijker de patronen die niets opleveren te veranderen.

 

Coachings gesprekken gaan uit van jóuw verhaal. Alles mag, niets moet. Jij bepaald waar het over gaat. Samen kijken we hiernaar en help ik met haalbare doelen te stellen.

Vernieuwend Coachen
Met vernieuwend Coachen gaan we uit van het vermogen van elk mens om zichzelf te ontwikkelen en het beste in zichzelf naar boven te halen. Als we te vast zitten in onze gewoontes komt deze zelfontwikkeling in de klem.

 

Er ontstaat spanning tussen wat we willen en wat we kunnen/doen. Dit spanningsveld zorgt vaak voor lichamelijke en emotionele problemen.

 

Met Vernieuwend Coachen nemen we dit probleem serieus. Er wordt niet geoordeeld, maar ieder mens mag zijn wat en wie hij/zij is. Zo komen we tot een echte ont-moeting. Er volgt een persoonlijk proces van ontwikkeling en vernieuwing. Alles wat niet meer werkt wordt hierbij losgelaten. Alle goede dingen worden meegenomen naar de nieuwe unieke persoon. Zo komt je leven in balans.

 

rainbow balans web

pijl 4

 

Comments are closed